Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.levne-knihy-dvd.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

BBsoft s.r.o., Španielova 1304/70, 163 00, Praha 6, IČ 28547748

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Levné-knihy-dvd.cz

Samolepky na zeď za super ceny. Planetanábytku.cz - značkový nábytek se slevou až 70%. Pěkné koupelny do každého bytečku. Kupte si zahradní nábytek v novém eshopu. Luxusní a kvalitní nože pro všechny. Luxusní holení pro opravdové chlapy. Průmyslová chemie nové generace.

BIGinzerce - inzerce,bazar

600 000 inzerátů s fotkou, inzerce ZDARMA a bez registrace

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Luxusní pera od renomovaných výrobců. Rychlá půjčka může být na Vašem účtu během 15-ti minut.  Web Rychlá půjčka ihned shromažďuje nabídky ověřených firem. Nové vlasy za pár minut díky Clip in. Servis24 přihlášení je moderní internetbanking 21. století. Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za nízké ceny. Kola za velice nízké ceny. Vyberšperky.cz je internetový obchod se šperky z chirurgické oceli a piercingem, který nabízí kvalitní výrobky pro ženy i muže.

Zuzka tančí srdcem a duší

Šárka Stumpfová

Zuzka tančí srdcem a duší

Cena: 89,00 Kč

koupit

DVD Oběti a vrazi

Andrea Sedláčková

DVD Oběti a vrazi

Cena: 49,00 Kč

koupit

DVD Willy Fog - cesta do středu země 4

Claudio Biern Boyd

DVD Willy Fog - cesta do středu země 4

Cena: 49,00 Kč

koupit

DVD Účastníci zájezdu

Vejdělek Jiří

DVD Účastníci zájezdu

Cena: 49,00 Kč

koupit

DVD Tři přání

Kadár Ján, Klos Elmar

DVD Tři přání

Cena: 49,00 Kč

koupit

Holcroftova úmluva

Robert Ludlum

Holcroftova úmluva

Cena: 119,00 Kč

koupit

Královský klam

Steve Berry

Královský klam

Cena: 119,00 Kč

koupit

Ohnivá laguna

Laura Walden

Ohnivá laguna

Cena: 119,00 Kč

koupit

Honzíkova cesta

Bohumil Říha

Honzíkova cesta

Cena: 179,00 Kč

koupit

Jízda v protisměru

Jana Kawuloková

Jízda v protisměru

Cena: 68,00 Kč

koupit

DVD Krtkova dobrodružství 3

Zdeněk Miler

DVD Krtkova dobrodružství 3

Cena: 49,00 Kč

koupit

DVD Letecký most

George Seaton

DVD Letecký most

Cena: 20,00 Kč

koupit

Letní bouře

Denise Domning

Letní bouře

Cena: 99,00 Kč

koupit

DVD Medvěd Oliver a dráček Šikuláček

Harrie Geelen, Bjørn Frank Jensen

DVD Medvěd Oliver a dráček Šikuláček

Cena: 20,00 Kč

koupit

DVD Pouštní mise

Roberto Bianchi Montero

DVD Pouštní mise

Cena: 20,00 Kč

koupit

DVD Pozor, banditi!

Carlo Lizzani

DVD Pozor, banditi!

Cena: 20,00 Kč

koupit

DVD Scanner: Volkinova pomsta

Steve Barnett

DVD Scanner: Volkinova pomsta

Cena: 20,00 Kč

koupit

Slovník sebeobrany Ji-Jitsu

Alois Konečný

Slovník sebeobrany Ji-Jitsu

Cena: 59,00 Kč

koupit

DVD Smrtící lavina

Jörg Lühdorff

DVD Smrtící lavina

Cena: 20,00 Kč

koupit

Tierische Geschichten Von Tigern und Giraffen

Petr Behenský

Tierische Geschichten Von Tigern und Giraffen

Cena: 29,00 Kč

koupit

DVD Vetřelci na Zemi

Luigi Cozzi

DVD Vetřelci na Zemi

Cena: 20,00 Kč

koupit

DVD Witchcraft: Vražedná magie

Fabrizio Laurenti

DVD Witchcraft: Vražedná magie

Cena: 20,00 Kč

koupit

DVD Zachraňte zvířátka

Juan Pablo Buscarini

DVD Zachraňte zvířátka

Cena: 20,00 Kč

koupit

DVD Základní instinkt 2

Michael Caton-Jones

DVD Základní instinkt 2

Cena: 20,00 Kč

koupit

Země nikoho

Radka Zadinová

Země nikoho

Cena: 59,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace